Сучасні технології

Приголомшливі Розумні годинник зі сталевим корпусом, які піклуються про вас і ваше здоров’я

Сьогодні розглянемо Розумні годинник Samsung Galaxy Watch 3. Чим нас буде дивувати виробник?Розумні годинник Samsung Galaxy Watch 3часи поставляються в довгастій коробці, комплект включає в себе тільки шкіряний ремінець і зарядний кабель з магнітним коннектором. Дизайн.

Як і в попередніх моделях, годинник має круглий дисплей і дві фізичні кнопки праворуч. Відрізняється нова модель тим, що кнопки відокремлюються один від одного виступом і мають трохи різну форму. Корпус у годинника сталевий.

Дисплей же трохи втоплений, це пов’язано з використанням механічного безеля. Варто відзначити, що дисплей захищений склом Gorilla Glass DX. Також є захист від води і за заявами виробника в них можна плавати навіть на відкритій воді.

Розумні годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm)4, 5280 отзивов14 250 ₽15 040 Розумні годинник Samsung Galaxy Watch3 45 мм4, 559 отзивов22 990 ₽24 490 Розумні годинник Samsung Galaxy Watch (42 mm)4, 5139 отзивов16 290 ₽Розумні годинник Samsung Galaxy Watch3 41 мм4, 527 отзивов23 449 ₽Розумні годинник Samsung Galaxy Watch Active4, 5110 отзивов12 190 ₽Розумні годинник Samsung Galaxy Watch3 Titan 45 мм4, 56 отзивов43 990 ₽Про продавцахЭкран. Розглянемо екран 45 мм версії годинника. Тут використовується Super Amoled дисплей, діагональ 1, 4 дюйма, роздільною здатністю 360х360 точок.

За фактом передача кольору дуже крута, барвиста. До яскравості теж питання немає, без проблем зможете відрегулювати під себе. Управління.

Управляти годинником можна двома способами: сенсорним дисплеєм або за допомогою безеля. Мені зручніше користуватися другим варіантом, але тут кожному своє. Верхня клавіша праворуч-це крок назад; Нижня – головне меню.

Начинка. Серце Samsung Galaxy Watch 3 процесор Exynos 9110, працює він на частоті 1, 15 ГГц. Доповнюють все це справа 1 Гб оперативки і 8 Гб вбудованої пам’яті.

Не забули і про Wi-Fi, Bluetooth і NFC. Функціонал. Найкраще годинник буду працювати зі смартфонами Samsung, ну це і зрозуміло, але і з іншими моделями Android або iOS проблем не виникне.

Повертаючи кільце навігації вправо, ви побачите віджети з різною корисною інформацією (пульс, погода і т. п. ).

Поворот вліво-повідомлення зі смартфона. Меню швидких настоянок можна відкрити свайпом зверху вниз. В Samsung Galaxy Watch 3 виробник серйозно попрацював над оптичним датчиком з тильного боку.

Раніше він вимірював тільки серцевий ритм, тепер же ми отримуємо ще інформацію по насиченню крові киснем. Особливо хочу відзначити вельми корисну, як на мене, функцію відстеження падіння. Ця функція нова і працює наступним чином: якщо людина впала і лежить хвилину нерухомо, то годинник самі відправлять повідомлення і зроблять виклик обраному контакту.

Акумулятор. Ємність акумулятора 340 маг, вистачить на 3-4 дні, але це залежить від частоти використання. Найбільше акумулятор розряджається, коли займаєшся спортом і слухаєш музику.

Підбити підсумок. Samsung Galaxy Watch 3-відмінне продовження розумних годин від компанії Samsung. З’явився цілий ряд крутих і корисних функцій, які піклуються про вас і ваше здоров’я.
Гідний девайс! Ціна за 41 мм версію – 24 000 гривень, за 45 мм версію – 27 000 гривень. Пишіть свою думку в коментарях, і підписуйтесь на мій канал, щоб завжди бути в тренді! А ось деякі минулі статті по крутій електроніці: бюджетний японський телевізор, який володіє відмінними характеристиками і практично ідеальний для своєї цениотличні бездротові навушники, які самі під ваші вуха розрахують і налаштують звук

Related posts

Leave a Comment