Щасливе весілля

Дівич-вечір в місті, або як робити не варто

У моїй історії кохання особливої романтики не було. Молода людина не любив влаштовувати сюрпризи. Та й не вмів.

Букет квітів на 8 березня і вистачить. Але і я ніколи не виділялася ніжністю і романтичністю. Ось і пропозиція руки і серця було більш ніж звичайним.

В один із днів прийшли до батьків у гості. Мама завела розмову про шлюб. Ми зробили вигляд, що особливо не реагуємо.

Пішли з хлопцем на вулицю, сіли на лавочку. Ось тут-то я і почула ці слова: “Давай подамо заяву!”. Не було ніяких квітів, келихів шампанського, кільця в десерті.

Але той вечір для мене залишиться самим особливим в житті. Підготовка до важливої події її по суті теж не було. З певних причин ми вирішили не влаштовувати торжество.

Вся підготовка обмежувалася подачею заяви в РАГСі. Чи шкодую я?Скорее️ швидше, ні. Кожній дівчинці з дитинства хочеться біле плаття, фату, викуп, торжество.

Але до двадцяти п’яти років я вже перехворіла цим бажанням. Весіллям нікого не здивуєш, а нервів і коштів витратиш багато. І не завжди гроші окупаються.

Біле плаття у мене було. Купувала на весілля брата. Воно ідеально підійшло і на мою розпис.

Ось тільки з манікюром прокололася. У мого майстра відпустку, а в інше місце не встигла записатися. У підсумку домовилася з подругою, яка не тільки любить робити манікюр, але і справляється з цією справою відмінно.

Домовилися за день до весілля. Ох, даремно я так!Несподіваний дівич-вечір ми з сестрою взяли дві пляшечки шампанського і вирушили до подруги. Манікюр вимагав багато часу.

Під розмови і ігристе ми не помітили, як пройшло години три. Нігтики були готові, а настрій був тусити. Раніше, коли я дивилася фільми “Мальчишник у Вегасі” і “дівич-вечір у Вегасі”, не розуміла, ну як можна влаштовувати ці пиятики за день до весілля.

Тепер знаю точно, краще так не робити 😄 наші пригоди почалися з магазину і нових порцій шампанського. Час пролетів непомітно. Танці, сміх, розмови, відео.

Як ми в клуб не пішли? 🤷 ♀ ️ У підсумку, майбутній чоловік забрав мене о першій годині ночі. Крім хворої голови вранці мене мучила совість. Після нічної сварки я вже й не знала, чи зміню сьогодні прізвище!? Фінал історії в моєму випадку все вирішилося благополучно.
Трохи псувала настрій головний біль, але навіть звичайна розпис в РАГСі – це важливий епізод в житті людини. Зараз згадуємо дівич-вечір з посмішкою. І частково я рада, що є, що згадати!

Related posts

Leave a Comment